Opleidingsorkest Ratatouille zoekt nieuwe muzikanten!

Nu de zomervakantie bijna voorbij is gaat Opleidingsorkest Ratatouille weer starten met repeteren en er is plek voor nieuwe muzikanten. Alle muzikanten en muziekinstrumenten zijn welkom! Ratatouille bestaat voor het grootste deel uit jeugd tussen 7 en 18 jaar, maar ook uit volwassen muzikanten die hun instrument weer willen oppakken. De muziek die wij spelen is geschikt voor alle niveaus, er zijn partijen voor de beginnende muzikant tot partijen voor de zeer geoefende muzikant. Iedereen kan meespelen! Plezier hebben in het samen muziek maken staat centraal. Ons repertoire is heel divers, van hits van Bruno Mars en Lady Gaga tot blues tot Jazz tot Latin….

We repeteren iedere vrijdagmiddag van 16.45 tot 17.30 in het Vendeliersgebouw aan de Zandweg in Wormer.

Voor de beginnende muzikanten heeft Ratatouille in samenwerking met Muziekschool Waterland een opstaporkest: Ratjetoe. Ratjetoe repeteert van 16.00 tot 16.30. Dit orkest is ook heel leuk voor de kinderen die op de basisschool al een half jaar muziekles hebben gehad en nu graag door willen gaan met muziek maken. Het meeste plezier haal je uit het orkest als je ook les op je instrument neemt. We kunnen je helpen met het zoeken van een goede leraar en een instrument om op te oefenen.

De dirigent van beide orkesten is Bart Tuinman, die met veel enthousiasme en humor het orkest begeleidt.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen tijdens onze repetitie. Kom dus langs in het Vendeliersgebouw in Wormer op de Knollendammerstraat 14.

Voor meer informatie: www.ratawormer.nl

 
  

CD is ook verkrijgbaar bij Ringfoto Loek Weenink/Ronald Goedheer Dorpsstraat 34A Wormer.